Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This programma is currently closed

OneNote is een fantastisch notitieprogramma voor al je notities. Ik gebruik het dagelijks, zowel zakelijk als privé. Op https://haalmeeruitmicrosoft.nl/wat-kun-je-met-onenote/ lees je er meer over.

Uiteraard vertel ik er ook een en ander over in deze video. Op dit moment zijn er twee versies, die qua uiterlijk en functionaliteiten behoorlijk van elkaar verschillen. Dit verschil leg ik in de video ook uit. Overigens staan er wat wijzigingen op stapel: Microsoft gaat terug naar 1 basisversie. Hierover later meer. De video’s zijn al wat ouder, als er straks nog 1 versie is, bekijk ik wat er aan nieuw materiaal nodig is.

En ook daar schreef ik een artikel over: https://haalmeeruitmicrosoft.nl/onenote-versies/ en https://haalmeeruitmicrosoft.nl/extra-bericht-voor-gebruikers-van-onenote/.

Er zit behoorlijk wat verschil tussen de verschillende versies. Daarom neem ik per versie video’s op. Beslis met welke versie jij wilt (of kunt) werken en volg die module. De andere module hoef je dan niet te kijken (maar dat mag natuurlijk wel).

In de video laat ik zien welke indeling ik in OneNote gebruik. Hopelijk brengt dit je op ideeën die voor jou handig zijn. 

Modules

OneNote

Start module

OneNote voor Windows

Start module