Contact

Ben jij lid van mijn Membership en lukt het inloggen onverhoopt niet? Blijf er niet mee zitten, maar stuur me direct even een berichtje. Dit lossen mijn assistente en ik altijd met voorrang op. Je kunt e-mailen naar service@haalmeeruitmicrosoft.nl, of vul onderstaande formulier in.

Heb je vragen over mijn dit Membership of de rest van mijn aanbod? Neem dan ook contact met mij op, via de e-mail of onderstaande formulier.

Let op! Mijn antwoorden komen helaas nogal eens in de spambox/map Ongewenste e-mail. Houd die dus even in de gaten, want ik antwoord eigenlijk altijd. Heb je echt geen reactie bel me dan even. Er zijn helaas organisaties waarbij alle e-mail met “Microsoft” in de naam systematisch geweigerd worden.

Ook telefonisch ben ik bereikbaar. Natuurlijk neem ik de telefoon niet op tijdens trainingen of het opnemen van video’s, proberen mag zeker. Tref je me niet spreek dan mijn voicemail even in. Mijn telefoonnummer is 0543-514174.

Geen helpdesk

In het verleden heb ik heel veel tijd gestoken in het gratis beantwoorden van inhoudelijke Office-vragen, tot het moment dat het me een dagdeel in de week kostte. Dat kan ik me niet langer permitteren, vandaar dat ik hiermee gestopt ben. Ik schrijf al sinds 2014 blogartikelen over Microsoft Office. Op de pagina “Blog” vind je rechts een overzicht per programma/type blog én heb je de mogelijkheid om te zoeken. Hopelijk helpt dit je om je vraag te beantwoorden. Al lid van mijn Membership kun je natuurlijk ook even kijken naar een van de vele video’s.

Haal meer uit Microsoft
Ravenhorsterweg 105
7103 AS WINTERSWIJK
0543-514174

KvK 66901847
BTW NL001390743B72

    Joyce Dunnewold