Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This programma is currently closed

Online leeromgeving Microsoft Office

In de online leeromgeving vind je vele video’s over Microsoft Office. In de korte en krachtige video’s laat ik je zien hoe de verschillende functies binnen de pakketten werken en geef ik voorbeelden over hoe jij je winst eruit haalt.

De oude en vertrouwde pakketten staan erin, maar zeker ook de nieuwe programma’s die erg in opkomst zijn. Denk aan Outlook, Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Teams, Planner, To-Do en dergelijke. Alles lekker overzichtelijk ingedeeld.

Veel mensen hebben de weg naar de online leeromgeving inmiddels gevonden en profiteren van de vele video’s. De een gebruikt de omgeving als naslagwerk voor als iets niet lukt, de ander volgt alleen de lessen over Teams en weer een ander prikt iedere vrijdag een half uurtje om kennis bij te spijkeren, vanuit de basis of alleen de nieuwste ontwikkelingen.

De updates in Microsoft 365 volgen elkaar snel op. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft, want de meeste nieuwe ontwikkelingen maken je werk een stuk eenvoudiger. Ik help je hier graag mee. Als abonnee van deze online leeromgeving krijg je de nieuwe mogelijkheden op een presenteerblaadje aangereikt. Want ook over nieuwe ontwikkelingen neem ik video’s op. Je krijgt een e-mail (maximaal eens per twee weken) als er nieuwe video’s toegevoegd zijn.
Een abonnement op de online leeromgeving gaat per jaar en kost € 650,00.

Het Proeverijtje

Nieuw op de online leeromgeving is het ‘Proeverijtje’. In het Proeverijtje staan een aantal video’s over Outlook, Teams en Planner. Je krijgt een inkijkje in de manier van werken van de online omgeving en daarnaast ook nog echt de kans om een aantal nieuwe functies te leren dankzij de video’s die in de proeverij staan. Dit proeverijtje kost € 25,00 en geeft je 3 maanden toegang tot de beschikbaar gestelde video’s.

Besluit je na het kopen van het Proeverijtje om een volledig lidmaatschap af te sluiten krijg je de kosten voor het Proeverijtje als korting terug.